Skip to main content

Acces permanent la informatii valoroase

Consulta istoricul complet al tranzactiilor si valoarea la zi a plasamentelor. Analizeaza evolutia portofoliului sau graficele comparative de performanta si alege strategia optima de investitii. Seteaza in centrul de notificari mesaje si alerte, pentru a fi permanent in control.

Diversificare
simpla şi rapida

Urmareste randamentele si evolutia tuturor fondurilor deschise de investitii administrate de SAI Certinvest SA. Alege fondul potrivit strategiei si tolerantei tale la risc, investeste si apoi diversifica-ti portofoliul pe mai multe clase de instrumente financiare.

Automatizare
investitii

Foloseste optiunea de investitie recurenta pentru alocarea automata a sumei dorite de bani, in fondul dorit si la frecventa dorita. Beneficiaza de randamentul compus al investitiilor recurente si ramai in linie cu obiectivele tale financiare pe termen lung.

Investesti oricand.
Rascumperi oricand

Accesibilitatea si lichiditatea sunt principalele beneficii de care te poti bucura cu platforma InvestOnline. Un proces de inrolare rapid iti permite sa devii investitor prin plata initiala a unei singure unitati de fond, in fondul pe care ti-l doresti. Si pentru ca banii sunt ai tai, ii poti retrage oricand ai nevoie de ei, total sau partial, fara a pierde randamentul acumulat.

MyAccount

Toate informatiile tale sunt grupate in sectiunea MyAccount. Aici iti poti modifica rapid credentialele de acces la platforma, conturile sau cardurile bancare, iti poti actualiza datele personale si documentele de identificare, sau poti accesa rapoarte si documente fiscale privind tranzactiile prin InvestOnline.

Ramai informat

Centrul avansat de notificari te tine permanent la curent cu evenimentele care ar putea sa-ti influenteze randamentul investitiilor. Aici primesti mesajele si alertele despre activitatea contului, evolutia portofoliului, lansarea de noi functionalitati in platforma si multe altele.

Auditat si certificat

Platforma InvestOnline este auditata conform reglementarilor normei ASF nr.4/2018 si este administrata de SAI Certinvest SA.

Sigur si transparent

Actualizarea periodica a parolelor de acces, securitatea pinului de tranzactionare sau verificarea identitatii in doi pasi ofera o securitate de top, obligatorie oricaror operatiuni financiare online.